1. SEKRETESSPOLICY FÖR INTERNET (Personuppgifts- och anti-spam-policy)

Vi på eftermontera.se respekterar och värnar om den personliga integriteten för alla som besöker vår webbsida. Vårt sätt att samla och lagra information följer Personuppgiftslagen, SFS 1998:204. Lagen bygger på gemensamma regler som har beslutats inom EU. Informationen som samlas in om dig vid order används endast för att vi ska kunna uppfylla dina önskemål. De uppgifter du ger oss (namn, telefon, e-post och adress) sparas i vårt datasystem för att din beställning ska hanteras snabbt och felfritt. Dina kortuppgifter är krypterade och all information om dig behandlas av Klarna enligt riktlinjerna i dataskyddslagen (PUL). Vid inkassoärenden lämnas dina uppgifter till tredje part.

Eftermontera.se medverkar ej till att skicka s.k. SPAM. Som kund till oss kan du få e-post rörande er order, betalning eller annan kommunikation som du initierat, även övrig information såsom nyhetsbrev eller erbjudanden kring vår kundrelation (valfritt). E-postutskick från tredje part eller rörande varor eller tjänster som ej är direkt relaterade till vår verksamhet förekommer ej. Vid automatiskt utskick kan du som kund enkelt avregistrera dig via en länk i e-postmeddelandet. Detta kan ske utan att du som kund måste göra en inloggning eller liknande på eftermontera.se. Vi förbinder oss att inte på något sätt lämna ut eller sälja vidare de personuppgifter som vi inhämtar från våra kunder. Vi inhämtar bara den information som vi behöver för att kunna behandla din order och informationen används bara av oss samt de partners vi använder för att kunna genomföra köpet. Exempel på partners är Klarna och Visma-Collector.


Jag förstår

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Läs mera