Eftermontering i Karlstad AB

Org-nr: 556986-1882, Skårevägen 63, 653 50 KARLSTAD

En svensk e-butik som erbjuder tillbehör och originaldelar (för eftermontering) med specialiserade kablage för Audi, Volkswagen, Skoda, Seat, Mercedes, BMW mfl. Vi vill erbjuda enkla lösningar för våra företagskunder och privatkonsumenter.

Vår vision är att alltid att leverera rätt delar med en hög kundservice och dessutom ett oslagbart pris, affärsiden bygger på att ständigt pressa priserna detta genom att hålla de fasta kostnaderna så låga som möjligt. Hur bär vi oss åt för att erbjuda dig lågtpris ihop med kvalitet? 

  • Vi förhandlar och jämför priser åt dig (våra leverantörer är bla. tyska återförsäljare, för att få fram bästa pris har vi varit i kontakt med över 200 återförsäljare.)
  • Genom att dra ner de fasta kostnader t.ex. hyra, abonnemang, ränta på lån, etc.
  • Endast jobba med tidsbokningar, ingen drop-in
  • Stora inköpsvolymer på specifika delnr gör att vi har mandat att förhandla till rätt pris. 

Företaget har F-skattsedel

Webbutik eftermontera, eftermontering

E-handel med egen verkstad, vi vet vad vi säljer!

Vår e-handel har den stora fördelen att vi aldrig säljer något vi själva inte har kunskap om, vi har lång erfarenhet inom branchen och sysslar dagligen med eftermonteringar. Genom vår verkstad (www.OEM-eftermontering.se) och teknikernas kunskap ger vi dig alla förutsättningar för att lyckas med installationen. Med andra ord, vi vet vad vi säljer.Omdöme

Beställde aux till min Audi A6 -08 med mmi 2 basic! Funka perfekt, smidigt installation och snabb leverans med bra support!

Jimmy G - 2016-01-17 (facebook)

Beställde en DMC via nätet, ruskigt smidig att installera. Hade ett litet krångel med den, vilket löstes med suverän service. Tack än en gång!

Peter O - 2015-08-23 (facebook)


Jag förstår

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Läs mera