OEM-eftermontering (Verkstad)

Skårevägen 63, 653 50 KARLSTAD

Våra ledord är noggrannhet. Vår yrkesstolthet visas i vår känsla för detaljer. Oavsett vilken typ av jobb vi gör så är vi noga med att allt blir rätt gjort in i minsta detalj.

eftermontering verkstad verkstad för eftermontera, hjälp  

Vår verkstad är grunden till e-butiken.

OEM eftermontering

Vår expertis inom området ger dig som kund en roligare och mer personlig bil!

Genom åren har vi hjälpt många nöjda kunder med deras val av utrustning av originaldelar. Med mer än 15års samlad erfarenhet och vårt stora nätverk med de största aktörerna inom Europa kan du känna dig trygg i att vi inte bara levererar ett professionellt bemötande men också ett professionellt arbete utfört i din bil.Omdöme

Besökte Audi tre gånger men de lyckades inte lösa mitt problem, det är helt omöjligt sa de. Jag hitta då OEM på nätet... Ca 1v senare var problemet löst, jag fick tillbaka den och min RNS-e fungerar klockrent. OEM kan sitt jobb.

Patrik H - 2013-10-21 (reco)

Tack för hjälpen med ett för vw verkstaden och vw centralt olösligt problem. Kan verkligen rekomendera både företaget och produkten 9W9 som funkar klockrent utan blåtandsadaptrar och dyliga extra komponenter. Tack för hjälpen!

Martin J - 2014-02-05 (facebook)


Jag förstår

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Läs mera