Installations manual för eftermontering

eftermontera.se erbjuder installationsmanualer i digital form (pdf) ihop med våra produkter (ej samtliga). Alla filer märks med spårbar och unik meta-data som är knuten till kundkontot som filen laddats ned ifrån. Manualerna ägs av Eftermontering Karlstad AB och får ej spridas vidare.

Installationsmanualerna märks med spårbar & unik meta-data som är knuten till kundkonto som filen laddats ned ifrån

• Manualerna får ej spridas eller delas utan eftermontera.se godkännande. 
• eftermontera.se förbehåller sig rätten att fakturera kunder som sprider manualer för den skada vi anser ha skett i samband med delandet av manual.

Nerladdning av installationsmanual

  • Vid skickad order får beställaren ett e-post meddelande med titeln "skickad" som innehåller en unik länk som används för att skapa ett lösenord till det automatiskt genererade kontot. Lösenordet används ihop med e-post för att logga in på din Kundzon.

installera eftermontera instruktioner 

  • Med lösenordet som skickats via e-post loggar du in på kundzonen och väljer "INSTALLATIONSMANUALER OCH ORDERHISTORIK"

installera, eftermontera, eftermontering

  • Här finner du samtliga installationsmanualer till de produkter du handlat (om installationsbeskrivning finns tillgänglig). 

eftermontera, installera, audi, volkswagen, skoda, seat

Installationsmanual på bloggen

  • Innan köp finns oftast en kortare och inspirerande variant av installationsmanualen tillgänglig för att du som kund ska få en tydlig bild av vad installationen innebär. Denna version är publik och får delas och spridas på nätet. 

Jag förstår

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Läs mera