Seat 

Välj din Seat

Det finns 60 produkter.
 • T5452

  Filtrerar bort brus som kan uppstå i backkamera när strömförsörjning sker via backljuset. Med detta signalfilter får du en signal som är fri från störningar som även användas som en omkopplingssignal eller strömförsörjning åt t.ex backkamera (max. 1 A).

  145,00 kr
 • T5404

  Denna praktiska säkringstjuv kan du sätta direkt i bilens säkringsdosa och få en separat och samtidigt säkrad signal. Ta ut en av bilens ATO säkringar och sätt i säkringstjuven så har du en separat & säkrad strömkälla. 4mm rund plugg.

  49,00 kr
 • T5403

  Denna praktiska säkringstjuv kan du sätta direkt i bilens säkringsdosa och få en separat och samtidigt säkrad signal. Ta ut en av bilens Mini-ATO säkringar och sätt i säkringstjuven så har du en separat & säkrad strömkälla. 4mm rund plugg.

  49,00 kr
 • T6031

  Komplett kit med demonteringsjärn i plast tillverkat av kända "BOJO tools America". Professionellt kit framtaget för reparationsarbeten inom elektronik. BOJO är originalet med lång erfarenhet inom tillverkning utav plastverktyg. Tillverkas med en blandning utav glasfiber och nylon vilket gör att verktygen ej...

  795,00 kr
 • T6038

  Krok med plasthandtag i hög kvalité. Praktiskt verktyg som sparar dig många timmar under demonteringen. Används tex. vid urmontering av fläktutblås. Längd: 16cm

  348,00 kr
 • T6020

  Specialverktyg / nycklar av hög kvalité med perfekt passform avsedd för att montera ur radion på de flesta Audi/VW-original radioenheter. Se under fliken "Kompatibilitet" för fullständig lista på kompatibla enheter.

  139,00 kr
 • E4690

  Pryd nyckelknippan med denna SEAT-nyckelring och matcha även ventilhattarna på dina däck med detta SEAT-set. Paketet innehåller 4st ventilhattar till bilens däck samt 1st nyckelring.

  269,00 kr
 • T5808

  Självhäftande karborrdeband är anpassat för bilens interiör och klarar att förslutas 10 000-tals gånger med bibehållen styrka. Perfekt om man vill montera något som man vill kunna flytta/lyfta bort, utan att behöva borra några hål eller dylikt används med fördel till tex. interface, mp3-spelare etc.

  49,00 kr
 • T6001

  Terminalverktyg för säker och professionell urmontering / demontering av flatstift på många standard VAG-kontaktdon. Passar de flesta kontaktdonen inom VAG. Likvärdig med originalverktyget VAS1798.

  495,00 kr
 • T6051

  Speciellt lämpad för att förenkla kabeldragningen i bilen. Många gånger krävs ej att lossa klips och skruvar i bilen. Detta är ett verktyg som vi i vår verkstad använder dagligen och som har sparat oss många timmar.

  119,00 kr
 • T5801

  Tygtejp utav Coroplast, samma sorts tejp som används vid tillverkning i bilindustrin. För tejpning av kablar och plastdetaljer. Idealisk för reparationsarbeten inne i bilens kablage där fukt inte har lika lätt att träda in, motverkar skrammel och plastdetaljer som "gnisslar". Tillverkad i Tyskland, 50m rulle.

  149,00 kr
 • U4480

  Backkamera interface för eftermontering av eftermarknads backkamera i original radio/navigation Tillåter användning av eftermarknads back-kameror ihop med din original radio / navigation, bilden från backkameran visas då i den befintliga skärmen som redan sitter monterad i din bil. Aktiveras, precis som original-kamera, i samband med att back-växel sätts i.

  1 595,00 kr
Jag förstår

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Läs mera